Fagområder

Loading...
 • Betongrehabilitering


  Katodisk beskyttelse


  Balkonger, parkeringshus, bjelker og søyler

  Buer Entreprenør tilbyr deg et komplett system for reparasjon og beskyttelse av betongkonstruksjoner.

  Spør oss om betongrehabilitering

Loading...
 • Murerarbeid og fasaderehabilitering


  Bygårdsfasader og borettslag

  Utvendige fasader er blant de største utfordringene for en entreprenør, og grundige analyser er nødvendig før en vellykket rehabilitering kan starte.

  Spør oss om fasaderehabilitering

Loading...
 • Puss-systemer/Etterisolering


  Fasadesystemer / systempuss

  Vi utfører puss-systemer på fasader, med og uten etterisolering. I samarbeide med våre leverandører finner vi den optimale løsningen for ditt bygg. Noen har kun behov for å få en ``ny fasade``, mens andre bygg tilfredsstiller ikke dagens krav til isoleringsevne og har behov for ekstra isolering

  Spør oss om fasade og etterisolering

Loading...
 • Tømrerarbeider


  Alt innen tømrer- og snekkerarbeider.

  Med lang erfaring fra tømreryrket utfører vi det meste av byggearbeid for borettslag, sameier og næringseiendom, både på nybygg og restaureringsprosjekter og arbeidet utføres ihht. til de gjeldene krav og forskrifter.

  Spør oss om tømrerarbeid

Loading...
 • Utskifting av dører og vinduer


  For borettslag, sameier og næringsbygg.

  Har man vinduer som er eldre enn 20 år, er punktert eller inneholder PCB, bør man bytte dem. Utskifting av dører og vinduer kan gjøre boligen mer attraktiv og kunne spare boligen for både energilekkasjer og strømkostnader. Vi skifter både fasade og takvinduer. Utfører også rehabilitering av eldre vinduer i verneverdige bygninger.

  Spør oss om utskifting av dører og vinduer

Loading...
 • Rehabilitering av tak og skorsteiner/piper


  Eldre bygårder, sameier og borettslag

  Vi utfører takrenovering og utskifting av tak i Oslo, Akershus og Østfold. Taket er det mest utsatte stedet på bygget og det er mange årsaker til at man bør foreta renovering eller legge et nytt tak. Ofte er det problemer med is/kondens, lekkasjer/råte og takets alder. Vi utfører renovering og utskifting av alle typer tak, enten det er takstein, takshingel, papp, folie eller takplater. I tillegg skifter vi også ut takrenner, beslag, stigetrinn, snøfangere, luftehatter, pipehatter m.m.

  Spør oss om rehabilitering av tak og skorstein

Loading...
 • Totalentrepenør


  Innvendig og utvendig totalrehabilitering

  Innvendig og utvendig totalrehabilitering i borettslag og næringseiendom, inkludert alt fra elektro, VVS og til bygningsmessige arbeider

  Spør oss om totalrehabilitering

Medlemmer i / kvalifikasjonstegn:
Norske Murmestres Landsforening, Malermestrenes Landsforbund, Norsk Forening for Betongrehabilitering, Sentral Godkjenning, Håndverksmur.